Waarom duurzame app TreeClicks echt werkt

Waarom duurzame app TreeClicks echt werkt

Als je graag duurzamer wilt leven, is TreeClicks echt een aanrader. Het werkt eenvoudig; als je gaat shoppen, wordt er van je aankoopbedrag een klein bedrag apart gehouden. Dit bedrag is bestemd voor het planten van nieuwe bomen. Doordat heel veel mensen dit doen, worden deze kleine bedragen samen een groot bedrag, waarmee er wereldwijd serieuze stappen kunnen worden gezet. Een slim systeem waarbij je door te shoppen, concreet duurzaam bezig bent. Heb jij al TreeClicks?

Duurzame apps

Duurzame apps worden steeds populairder. Zo kun je bijvoorbeeld een app downloaden waarmee je tips krijgt hoe je jouw afval beter kunt scheiden. Wil je graag gezond eten? Download dan de groente- en fruitkalender, waardoor je altijd precies weet wat wanneer verkrijgbaar is. Ook kun je een app downloaden waarop je een overzicht kunt zien met duurzame winkels, waarbij je zeker weet dat de producten op een duurzame wijze zijn vervaardigd. TreeClicks past ook uitstekend in dit rijtje, een duurzame manier van shoppen, waarbij je zeker weet dat je ook iets goeds doet voor de aarde.

Actief bezig zijn met duurzaamheid

Dagelijks horen we wat we minder moeten doen. Minder vlees eten, minder kilometers op de snelweg rijden en minder vliegen. Je kunt dit natuurlijk ook omdraaien, zo dachten Zwitserse wetenschappers in 2019. Laten we ook kijken wat we juist beter meer kunnen doen in plaats van minder. De oplossing lag eigenlijk voor de hand; bomen planten! Bomen nemen CO2 tot zich en produceren zuurstof. Om de ontbossing en CO2 uitstoot op te vangen, is dit een prima manier om duurzaam bezig te zijn. Dit idee werd werkelijkheid. Door dit te combineren met de mogelijkheid om mensen en bedrijven dit te laten financieren, ontstond een revolutionair idee: TreeClicks.

Download TreeClicks eenvoudig

Meer dan vijftigduizend bedrijven zijn wereldwijd aangesloten op TreeClicks. Een enorm draagvlak, waardoor er echt een verschil gemaakt kan worden. Voor jou is het eenvoudig; installeer TreeClicks op je telefoon en bij iedere aankoop (bij een aangesloten bedrijf) gaat er een bedrag naar TreeClicks. Heb je een Android besturingssysteem? Installeer TreeClicks met deze link: Bomen planten met Android. Heb je een Apple? Installeer TreeClicks dan met deze link: Bomen planten met iOS. Zodra je het hebt ge├»nstalleerd, kun je meteen aan de slag. Dat wordt straks heerlijk duurzaam shoppen!