Hor houdt insecten buiten de deur in de lente

Hor houdt insecten buiten de deur in de lente

Heb je al zin in de lente? Lekker volop genieten van de natuur die opbloeit en uiteraard van die typische lentegeuren. Heerlijk weer even de ramen en deuren open en genieten van die frisse buitenlucht. Maar je zit natuurlijk niet te wachten op insecten, muggen en ander ongedierte in je woning. Een hor is hiervoor de ideale oplossing. Een hor houdt insecten buiten de deur, maar laat wel frisse lucht binnen!

Genieten van de lente

Heb je last van steekvliegen? Ben je bang voor wespen in huis? Ook zo’n hekel aan mieren? Een hor wapent je uitstekend tegen ongedierte. De gaatjes van de hor zijn zo klein, dat er geen enkel diertje doorheen past. Wat er wel doorheen past, is frisse lucht. Juist dat maakt een hor nu zo handig, ongewenste gasten houd je buiten de deur, maar schone buitenlucht kan er juist prima doorheen. Last van hooikoorts? Dan is een hor ook een prima oplossing. Hooikoorts wordt veroorzaakt door pollen in de lucht. Heb je een hor met pollenwerend horgaas, dan komen die pollen gegarandeerd niet binnen. Je bent dus prima beschermd tegen pollen, hooikoortsvrij genieten in de lente dus.

Veel keuzemogelijkheden

Wil je een hor met dubbele deuren? Heb je een huisdier dat zelfstandig door de hor naar buiten moet kunnen? Het is allemaal mogelijk. Er zijn veel verschillende soorten horren. Ook als je graag een hor wilt die eenvoudig te bedienen is, is dat mogelijk. Dit is handig als je jonge kinderen hebt die zelfstandig naar buiten moeten kunnen lopen. Een lichte, eenvoudig te bedienen hor is dan aan te raden. Daar kunnen ook jonge kinderen namelijk ook mee overweg. Je kunt ook kiezen voor een model die qua kleur en uitstraling past bij de inrichting van je woning. Je maakt er hiermee één geheel van.

Eenvoudig te monteren

Om een hor op maat te monteren, hoef je geen handige klusser te zijn. Als het pakket binnenkomt, spreekt het eigenlijk al voor zich hoe de hor gemonteerd moet worden. Een hor is aantrekkelijk in prijs, maar levert je wel veel woongenot op. Dat maakt een hor wel erg aantrekkelijk, hiermee ga je straks nog meer genieten van de lente!