Waarom Schiphol meer is dan een luchthaven

Waarom Schiphol meer is dan een luchthaven

Veel mensen kennen Schiphol als een luchthaven waar vliegtuigen landen en vertrekken. Toch heeft Schiphol veel meer te bieden. Wie hiervoor de tijd neemt, zal merken dat je met gemak een dagje kunt vertoeven op Schiphol, waarbij je verbaasd zult zijn over wat je hier allemaal kunt beleven. Schiphol is een stad op zich, waar voor iedereen wat te doen is.

Combineer dagje Schiphol met iemand ophalen

Als je iemand op moet halen van deze luchthaven, doe je er goed aan om dit te combineren met een dagje uit. In dit geval verbruik je maar één keer brandstof in plaats van twee keer. Je gaat namelijk ook meteen een dagje uit, wat je op een ander moment dan niet meer hoeft te doen. Op deze manier ben je duurzaam bezig. Op Schiphol zul je zien dat er veel aandacht wordt besteed aan duurzaamheid en een schone leefomgeving. Alles is keurig schoon en je zult er geen zwerfafval tegenkomen.

Vliegtuigen spotten op Schiphol

Als je een dagje naar Schiphol gaat, mag een bezoek aan het Panoramaterras niet ontbreken. Hier kun je genieten van een heerlijk hapje en drankje en ondertussen vliegtuigen uit de hele wereld bewonderen. Je zult zien dat de vliegtuigen door de jaren heen veel milieuvriendelijker zijn geworden. Geen ronkende motoren meer met grote zwarte walmen met uitlaatgassen erachter, maar stille, milieuvriendelijke exemplaren.

Culinair genieten op Schiphol

Genieten van een heerlijk speciaal biertje of een uitgebreid diner, op Schiphol kan het. Je zult verbaasd zijn over wat hier wordt aangeboden op horecagebied. Vind je het leuk om een voetbalwedstrijd te kijken in een pub? Het kan op Schiphol. Intiem dineren met iemand? Een snelle hap voordat je iemand op gaat halen? Op Schiphol is het allemaal mogelijk.

Plan je bezoek aan Schiphol efficiënt

Dagelijkse aankomsten op Schiphol kun je digitaal prima volgen. Zo kun je lezen hoe laat een vlucht exact aankomt, hier kun jij vervolgens je eigen reis op afstemmen. Op deze manier kun je precies uitrekenen hoe laat je naar de luchthaven moet vertrekken. Je kunt op de luchthaven genieten van alles wat er te beleven valt, om vervolgens precies op tijd degene op te halen, waarvoor je naar de luchthaven bent gekomen.